Spring naar inhoud

DARQA jubileum conferentie – 26 mei – Amersfoort

9 mei 2016


Eerder berichte ik al over het DARQA jubileum. Onlangs is het programma van het DARQA jubileumprogramma herzien. Het programma is gecondenseerd tot 1 dag en dat ook nog eens voor een fors gereduceerd tarief: €195,- voor niet leden . Dat zijn goede berichten voor de prijs-kwaliteitverhouding: een mooi kado voor u van de jubilerende DARQA.

Waaruit bestaat de jubileumdag:

  Martin Browning
  Voor de mensen die actief zijn binnen de medische hulpmiddelen industrie is de presentatie van Martin Browning een unieke kans om het verhaal achter de Amerikaanse regulering van medische hulpmiddelen en electronische registraties en handtekeningen te horen. Martin Browning heeft namelijk aan de wieg gestaan van zowel de 21CFR820 Quality System Regulations als de 21CFR11 Electronic Records Electronic Signatures. Martin zal spreken over mobiele applicaties die vallen onder de medische hulpmiddelen, de zogenaamde m-Health of e-Health applicaties. Hij zal onder andere ingaan op de beheersing van de data integriteit van deze applicaties en hoe de FDA inspeelt op deze ontwikkeling.

  James Haug en Bill Bellows
  Twee sprekers zullen u meenemen in het gedachtengoed van William Edwards Deming. Deming is bekend van de Plan-Do-Check-Act cyclus, een van Walter A. Shewhart geleende methodiek die hij in zijn System of Profound Knowledge heeft opgenomen. Het systeem is de kroon op zijn levenswerk, beschreven in zijn laatste boek uit 1993. En het systeem is actueler dan ooit. Het systeem kan ons helpen om met de huidige complexe en snel veranderende omgeving om te gaan. Bill Bellows als lid van het deming Institute zal u meenemen in de ontwikkeling van voor en na de System of Profound Knowledge. Het is een unieke kans om een spreker van het Deming Institute te mogen ontvangen in Nederland. James Haug zal presenteren hoe Shell het System of Profound Knowledge heeft gebruikt om continue verbeteren bij Shell in te richten.

  Kit Roes
  Kit Roes van het UMC Utrecht zal tenslotte een presentatie geven over een onderwerp dat een samenstel is van twee hot topics: data integriteit en onderzoeker geïnitieerd geneesmiddelenonderzoek.

Aanmelden
Aanmelden kan via de DARQA website.
WebLogo455x127

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

<span>%d</span> bloggers liken dit: